Δώρα για φαντάρους/στρατιώτες

Δώρα για φαντάρους/στρατιώτες

Δώρα για φαντάρους/στρατιώτες

Η ζωή στον στρατό έχει αρκετές ιδιαιτερότητες. Οι πρώτες δυσκολίες έρχονται μετά την περίοδος προσαρμογής. Μόλις αρχίζει να προσαρμόζεται στο κέντρο εκπαίδευσης, φεύγει για κάπου αλλού όπου δεν ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Στη συνέχεια πρέπει να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες και η ψυχολογία του να είναι καλή. Το γεγονός πως ο εκάστοτε στρατιώτης  πρέπει να συνυπάρχει στο ίδιο δωμάτιο με άλλα άτομα που μπορεί να έχουν τελείως διαφορετικές αντιλήψεις, είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι. Αρκετές φορές σκεφτόμαστε ότι ένα δώρο ίσως βοηθούσε την κατάσταση. Αλλά τι θα ήταν χρήσιμο για εκείνον; Παρακάτω προτείνουμε δώρα για φαντάρους που θα κάνουν λίγο καλύτερη την καθημερινότητά τους και θα τους βοηθήσουν να περάσει ευκολότερα ο χρόνος! 

  • MP3/MP4 Player

Η χρήση του κινητού δεν θα είναι εύκολη όλες τις ώρες. Η μουσική όμως πάντα βοηθάει! Είτε μόνος στην σκοπιά, είτε το βράδυ που θα ξαπλώσει να ξεκουραστεί, σίγουρα θα θέλει να του κρατάνε συντροφιά τα αγαπημένα του τραγούδια. Ένα MP3/MP4 player θα είναι ένα πολύ ωραίο δώρο.

  • Power bank

Επειδή δεν θα επιτρέπουν πάντα οι συνθήκες την εύκολη φόρτιση του κινητού, ένας φορητός φορτιστής (power bank) είναι πάντα χρήσιμος. Θα υπάρξει σίγουρα στιγμή κατά την διάρκεια της θητείας όπου θα σας ευγνωμονεί.

  • Ρολόι χειρός

Δεν θα είναι πάντα εύκολο να βγάλει το κινητό και να δει την ώρα. Άρα ένα ρολόι χειρός θα του φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο όσο και εάν φαίνεται απλό.

Δώρα για φαντάρους/στρατιώτες

  • Υπνόσακος

Προσοχή εδώ! Ρωτήστε πρώτα αν επιτρέπεται εκεί που υπηρετεί. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, πολλοί προτιμούν να κοιμούνται σε υπνόσακο παρά στο κρεβάτι. Είναι σίγουρα πιο καθαρά και παρέχει μεγαλύτερη ευκολία.

  • Εσώρουχα

Η υγιεινή είναι πάντα σημαντική, αλλά οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσει άγνωστες. Επειδή μπορεί να μην είναι εύκολο να κάνει μπάνιο ή να πλύνει τα ρούχα του όσο συχνά θα ήθελε, το να έχει αρκετά εσώρουχα μαζί, είναι must! Όπως καταλαβαίνετε καλό είναι να είναι σε ουδέτερα χρώματα και χωρίς σχέδια.

  • Ισοθερμική μπλούζα

Για τις κρύες νύχτες που θα είναι στην σκοπιά 02:00 με 04:00 το βράδυ, ένα ισοθερμικό θα τον βοηθήσει να παραμένει ζεστός.

Όλα τα δώρα για φαντάρους, έχουν ιδιαίτερη σημασία για εκείνους γιατί θα τους δείχνουν ότι τους σκέφτεστε. Το σημαντικότερο όμως είναι να καταλαβαίνετε πως είναι μία ξεχωριστή περίοδος και χρειάζεται η απαραίτητη κατανόηση. Αν καμιά φορά μοιάζει κουραστικός με τα όσα ακαταλαβίστικα λέει, είναι γιατί έχει αλλάξει η καθημερινότητά του και απλά θέλει να μοιραστεί μαζί σας κάποιες εμπειρίες. Δείξτε αγάπη και υπομονή!

 

Δες επίσης: