Δώρα για μπάσκετ

Δώρα για μπάσκετ

Δώρα για μπάσκετ

14 Ιουνίου 1987. Η μέρα που άλλαξε μια για πάντα την σχέση των Ελλήνων με το μπάσκετ. Η μέρα της κατάκτησης του ευρωμπάσκετ από τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά. Από εκείνη την ημέρα και μετά, χιλιάδες μπασκέτες τοποθετήθηκαν σε όλη την Ελλάδα. Από τις μεγαλουπόλεις, μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό. Αν το καλοσκεφτούμε λοιπόν, σε όσους αρέσει λίγο ο αθλητισμός και τα ομαδικά αθλήματα, είναι πολύ πιθανό να τους αρέσει και το μπάσκετ. Ακόμα και να μην είσαι λάτρης του αθλήματος όμως, σίγουρα έχεις έναν γνωστό που σου λέει “Δεν μπορώ σήμερα, έχει αγώνα.” Για αυτό εμείς, καταλήξαμε σε 5 δώρα για μπάσκετ που όλοι οι μπασκετικοί θα λατρέψουν!

  • Μπάλα

Όντας λάτρης το αθλήματος, σε διαβεβαιώνω πως είχα συγκινηθεί όταν μου έκαναν δώρο μία μπάλα. Οι κλασικές μπάλες είναι πάντα αγαπημένες. Αν όμως, γνωρίζεις ότι ο άλλος έχει συλλογή, τότε μπορείς να του δωρίσεις και μία μπάλα ομάδας ή με κάποιο ιδιαίτερο χρώμα. Οι μπασκετικοί αγαπάμε την σπυριάρα, όπως την λέμε.

Δώρα για μπάσκετ - Μπάλα

  • Μανίκια συμπίεσης

Μήπως σου αρέσει να πηγαίνεις για κανένα αγώνα που και που; Τότε ξέρεις ότι από τα πιο χρήσιμα δώρα για μπασκετμπολίστες είναι τα μανίκια συμπίεσης. Πέρα από το στυλ που δίνουν, μειώνουν την ποσότητα συσσώρευσης του αίματος, με τελικό αποτέλεσμα να ελαττώνουν το πρήξιμο και την πίεση.

μανικια συμπιεσης - δώρα για μπασκετ

  • Παπούτσια

Δεν υπάρχει κανένας μπασκετικός που να μην έχει κόλλημα με τα παπούτσια. Οι μεγάλοι αστέρες του NBA έχουν τα δικά τους…signature shoes όπως λέγονται. Οπότε, μάθε ποιος είναι ο αγαπημένος του παίκτης από το NBA και κινήσου ανάλογα.

Δώρα για μπάσκετ - Παπούτσια Lebron

  • Εμφάνιση

Υπάρχει κανείς μπασκετικός που δεν θα εκτιμούσε για δώρο την εμφάνιση του Γιάννη ή του αγαπημένου του παίχτη από την ομάδα που υποστηρίζει; Δε νομίζω. Υπάρχει τεράστια γκάμα σε εμφανίσεις, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σ’ αρέσει!

Δώρα για μπάσκετ - Εμφάνιση

  • Μίνι μπασκέτα

Εμείς, οι λάτρεις του αθληματος, έχουμε ένα θέμα… Ακόμα και όταν πετάμε κάτι στα σκουπίδια, εκείνη την ώρα φανταζόμαστε πως βάζουμε το νικητήριο καλάθι στον τελικό των τελικών. Πάρ’ του δώρο μία μίνι μπασκέτα, έστω και με βεντούζες. Είναι κάτι απλό και οικονομικό, αλλά σίγουρα θα χαμογελάσει.

Μίνι Μπασκέτα

 

Για περισσότερες ιδέες και προτάσεις δώρων, επισκέψου το BLOG μας.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ…