Δώρα για μουσικούς

Ο Νίτσε είχε πει πως η ζωή χωρίς μουσική θα ήταν ένα λάθος. Αν αυτό ισχύει για όσους δεν γνωρίζουν να παίζουν μουσική, φανταστείτε την σημασία της μουσικής για όσους γνωρίζουν πως να παίζουν κάποιο μουσικό όργανο. Αν έχετε λοιπόν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που ασχολείται με την μουσική είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, ένα σχετικό δωράκι σίγουρα θα του αρέσει.

1. ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ
Μπορείτε να αγοράσετε ποιοτικές παρτιτούρες από το partitoura.gr. Εκ πείρας, σας λέω ότι δεν απλοποιούν τα κομμάτια και τα αποδίδουν σωστά στις πραγματικές τους εκτελέσεις και με όλες τις λεπτομέρειες.

2. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Τις καλύτερες θα τις βρείτε σίγουρα στo Compact Disc Club. Αποκλειστικές κασετίνες που θα ικανοποίησουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Οι κασετίνες συσκευάζονται σε ειδική πολυτελή μορφή που περιέχει 4 CD και πληροφοριακό ένθετο, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και θεματολογία σχετική με τα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες. Σίγουρα, θα τις λατρέψει ο εκάστοτε μουσικός.

3. ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ
Οι μουσικοί ζουν με την μουσική ΚΑΙ για την μουσική. Εκτός από το να παίζουν αρέσκονται στο να ακούνε κιόλας οπότε μπορείτε να βρείτε ηχεία, ακουστικά και διάφορα άλλα παρελκόμενα που σίγουρα τους είναι χρήσιμα.