Δώρα για δικηγόρους

Δώρα για δικηγόρους

Ο δικηγόρος μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας. Τον έχουμε διαλέξει με προσοχή ώστε να μας εκπροσωπεί και να μας συμβουλεύει. Αρκετές φορές μπορεί να θελήσουμε είτε από υποχρέωση, είτε επειδή το έχουμε ευχαρίστηση να του κάνουμε ένα δώρο. Μπορεί να μην ξέρουμε όμως τι να διαλέξουμε. Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις που γνωρίζουμε άτομα που σπούδαζαν νομική και τώρα ορκίστηκαν ή θα ανοίξουν το νέο τους γραφείο και θέλουμε να τους κάνουμε ένα ωραίο αλλά και χρήσιμο δώρο. Γι’ αυτό ψάξαμε και βρήκαμε δώρα για δικηγόρους που θα τα εκτιμήσουν και τα χρησιμοποιήσουν σίγουρα.

Αξεσουάρ για το γραφείο

Ένα αξεσουάρ για το γραφείο είναι ένα ωραίο και χρήσιμο δώρο. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πάρα πολλά, όπως μολυβοθήκες, χαρτοκόπτες, θήκες για τις κάρτες, ένα μικρό διακοσμητικό γλυπτό ή ακόμα και έναν πίνακα. Θα ήταν πολύ ταιριαστό εάν είχε θέμα σχετικό με το επάγγελμα του δικηγόρου, όπως μια ζυγαριά – σύμβολο της δικαιοσύνης.

Πένα

Τι καλύτερο από μια ποιοτική πένα; Είναι ένα συμβολικό δώρο για κάποιον που ξεκινάει τώρα την καριέρα του αλλά και κάποιον με μεγάλη εμπειρία. Με μια καλόγουστη πένα μπορεί να υπογράφει σημαντικές υποθέσεις προσδίδοντάς του επιπλέον κύρος και σιγουριά.

Δώρα για δικηγόρους

Tablet

Πλέον ένα tablet είναι χρήσιμο σε όλους. Πόσο μάλλον σε άτομα που ασχολούνται με έγγραφα και πρέπει συνέχεια να ενημερώνονται και να παρακολουθούν τις εξελίξεις. Αν ξεκινάει τώρα την καριέρα του θα είναι ένα δώρο που θα τον βοηθήσει με τα έξοδα. Σε περίπτωση που είναι χρόνια στο χώρο αλλά δεν έχει ακόμα, μόλις το χρησιμοποιήσει θα ανακαλύψει ένα πολύ δυνατό εργαλείο που θα εκσυγχρονίσει τη δουλεία του.

Γραβάτα / Κόσμημα

Εάν θες κάτι που να κλέψει τις εντυπώσεις, μπορείς να διαλέξεις κάτι πιο προσωπικό, που θα αφορά την εμφάνιση του/της. Μια γραβάτα από την αγαπημένη του μάρκα σε κλασικά χρώματα όπως μπλε, γκρι ή μπορντό θα τον ευχαριστήσει σίγουρα. Αντίστοιχα ένα κόσμημα που θα ταιριάζει στο στυλ της, θα είναι ένα δώρο που θα της μείνει αξέχαστο.

Δώρα για δικηγόρους

Χαρτοφύλακας

Εάν θες να κάνεις ένα χρήσιμο και κλασικό δώρο τότε ένας χαρτοφύλακας είναι η κατάλληλη επιλογή. Όλοι οι δικηγόροι χρειάζονται έναν, αφού κουβαλούν πάντα πολλά έγγραφα. Μπορείς να βρεις σε διάφορα χρώματα και υλικά ανάλογα με το γούστο και την οικονομική σου άνεση. Η καλύτερη επιλογή συνήθως είναι ένας δερμάτινος καφέ χαρτοφύλακας αφού ταιριάζει με όλα.

Ρολόι

Ένα φινετσάτο ρολόι προσδίδει πάντα κύρος, είτε πρόκειται για άνδρα είτε για γυναίκα. Είναι ένα αξεσουάρ ουδέτερο, που μπορεί να συνδυαστεί με ότι και να φορέσει. Διάλεξε αυτό που θεωρείς ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή του/της και σίγουρα θα έχεις κάνει μια πολύ καλή επιλογή δώρου.

 

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ