Δώρα για όσους κάνουν δίαιτα

Δώρα για όσους κάνουν δίαιτα

Περιττά κιλά διακοπών; Παραπάνω κιλά από… παρεκτροπές χρόνων; Όλοι έχουμε περάσει μία περίοδο που έπρεπε να φάμε λιγότερο και τελικά καταλήξαμε να χρειάζεται να ακολουθήσουμε μια δίαιτα. Είναι δύσκολες μέρες αυτές και ένα δωράκι σε κάποιον που κάνει δίαιτα, πάντα βοηθάει στην ψυχολογία! Οπότε, ας δούμε μερικές έξυπνες αλλά και χρήσιμες προτάσεις για δώρα για όσους κάνουν δίαιτα.

ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Οι διατροφικές συνήθειες θα αλλάξουν αναγκαστικά. Αν μαγειρεύει, τότε προτείνουμε το βιβλίο “Οι συνταγές της δίαιτας Ντουκάν”. Ο Πιέρ Ντουκάν είναι ένας Γάλλος γιατρός, ο οποίος αφιέρωσε την καριέρα του στο να βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν οριστικά τα περιττά κιλά. Η δίαιτα του σημείωσε τεράστια επιτυχία στη Γαλλία και έχει υιοθετηθεί σε περισσότερες από 20 χώρες. Τι είναι η διαιτα Ντουκάν; Είναι μια επιστημονική μέθοδος που συνδυάζει τέσσερις φάσεις. Κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο φάσεων θα χάσετε τα ανεπιθύμητα κιλά και οι επόμενες δύο φάσεις θα βοηθήσουν…να μην τα ξαναπάρετε ποτέ!

SMARTWATCH

Καθορισμός στόχων και παρακολούθησή τους σε καθημερινή βάση. Ένα smartwatch βοηθάει πάντα στην καλύτερη οργάνωση, άρα και στα καλύτερα αποτελέσματα. Οι δυνατότητες και οι επιλογές είναι πολλές(μάθετε περισσότερα στο άρθρο τι smartwatch να πάρω).

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μία καλή δίαιτα συνοδεύεται και από περισσότερη άσκηση. Υπάρχουν πολλές επιλογές από όργανα γυμναστικής για το σπίτι που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Επειδή, στην απώλεια βάρους βέβαια βοηθάει περισσότερο η αερόβια άσκηση, προτείνουμε καλύτερα ένα ποδήλατο, ένα ελλειπτικό ή έναν διάδρομο γυμναστικής. Για πιο οικονομικές λύσεις μπορείτε να δείτε μονόζυγα, διάφορα ειδικά λάστιχα γυμναστικής αλλά και βαράκια.

ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ

Είναι γνωστό ότι τα τρόφιμα που μαγειρεύονται στον ατμό κρατάνε όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Αυτό καθιστά έναν ατμομάγειρα ένα πολύ χρήσιμο δώρο για κάποιον που κάνει δίαιτα. Υπάρχουν οικονομικές λύσεις για όλα τα πορτοφόλια.

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ

Οι ευεργετικές ιδιότητες του νερού είναι γνωστές. Υπάρχουν ειδικά φίλτρα ενώ και σε πολύ χαμηλό κόστος μπορούμε να βρούμε μέχρι και κανάτες φιλτραρίσματος νερού.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να έχετε κατά νου ότι ο άνθρωπος που προσπαθεί να χάσει κιλά θέλει την συμπαράστασή μας. Σε αρκετές περιπτώσεις, είναι μία διαδικασία που δεν είναι ευχάριστη για εκείνους. Δώρα για όσους κάνουν δίαιτα πάντως υπάρχουν! Οπότε, δείξτε έμπρακτα ότι είστε δίπλα τους.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ