Δώρα για τον παππού και τη γιαγιά

Δώρα για παππού και γιαγιά

Δώρα για τον παππού και τη γιαγιά

Ο παππούς και η γιαγιά είναι για τους περισσότερους από εμάς πολύ αγαπημένα πρόσωπα. Καμιά φορά περισσότερο και από τους ίδιους μας τους γονείς. Ήταν δίπλα μας όταν μεγαλώναμε και σε κάποιες περιπτώσεις ήταν εκείνοι που ουσιαστικά μας μεγάλωσαν. Όταν τους σκεφτόμαστε έχουμε ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια και πάντα χαμογελάμε. Συνήθως θεωρούμε αυτονόητο πως ξέρουν ότι τους αγαπάμε. Καλό είναι όμως και να το δείχνουμε. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να τους πάρουμε κάποιο δώρο. Ένα τηλέφωνο αρκεί για να χαρούν. Σε όλους όμως αρέσουν τα δώρα. Ειδικά εάν έχουμε καιρό να τους δούμε, στα γενέθλια, στις γιορτές, μετά από μια περιπέτεια με την υγεία τους ή σε κάποια επέτειο τους. Γι’ αυτό βρήκαμε τέλεια δώρα για τον παππού και τη γιαγιά που σίγουρα θα λατρέψουν.

 

Κάτι που να τους κρατάει ζεστούς

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες συνήθως κρυώνουν λίγο περισσότερο από εμάς. Γι’ αυτό, άνετα ζεστά ρούχα όπως μάλλινες μπλούζες και πουλόβερ, ζεστές κάλτσες και ανατομικές παντόφλες είναι πάντα στα top δώρα. Μπορείς επίσης να διαλέξεις μια ηλεκτρική κουβέρτα ή μια θερμοφόρα που σίγουρα θα λατρέψουν.

 

Κινητό

Πλέον το κινητό είναι απαραίτητο σε όλους. Αν δεν έχουν ήδη, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να τους το κάνεις εσύ δώρο. Θα μπορείς να τους βρεις ανά πάσα στιγμή και έτσι δεν θα ανησυχείς εάν κάτι γίνει και δεν έχουν τρόπο να επικοινωνήσουν. Εάν δεν είχαν ξανά, καλό είναι να ξεκινήσουν με κάτι που θα τους είναι πιο οικείο, άρα ένα κινητό με κουμπιά. Ειδικά εάν δεν βλέπουν καλά, τότε θα βόλευε να διαλέξεις ένα με μεγάλα κουμπιά και μεγάλη οθόνη.

 

Τσάντα για τα ψώνια

Η ανεξαρτησία τους είναι μεγάλο θέμα. Γι’ αυτό θέλουν να κάνουν μόνοι τους τα ψώνια τους όσο αυτό είναι δυνατόν. Το να έχουν μια καλή τσάντα για τα ψώνια, σίγουρα θα τους βοηθήσει στις κινήσεις τους. Πρέπει να είναι από καλό υλικό αλλά και ελαφριά ώστε να μην τους κουράζει. Μπορείς επίσης να διαλέξεις μια με ρόδες και έτσι να μην σηκώνουν βάρη.

 

Βιβλίο

Το βιβλιο είναι μία από τις καλύτερες παρέες και η ώρα περνά ευχάριστα. Δες ποια βιβλία έχουν και τι στυλ τους αρέσει να διαβάζουν και διάλεξε ένα από τα πάρα πολλά που μπορεί να βρεις.

Δώρα για παππού και γιαγιά

Tablet

Εάν έχεις γιαγιά και παππού hi-tech τότε αυτό που θα λατρέψουν είναι ένα tablet. Διάλεξε κάτι ανθεκτικό ώστε να αντέχει στις πτώσεις και μαζί με αυτό αγόρασε τους σίγουρα θήκη και τζαμάκι. Μετά θα χρειαστεί βέβαια να τους μάθεις τα βασικά, αλλά αυτό είναι θετικό, γιατί έτσι θα περάσετε αρκετό χρόνο μαζί.

 

Κορνίζα με καταγραφή ηχητικών μηνυμάτων

Πολύ όμορφη ιδέα είναι και οι κορνίζες με ηχητικά μηνύματα. Έτσι μπορούν να ακούν αγαπημένα τους πρόσωπα όποτε θέλουν απλά πατώντας ένα κουμπί. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το να μιλήσετε στο τηλέφωνο αλλά λειτουργεί όπως οι φωτογραφίες. Είναι μια ανάμνηση που σε κάνει να χαμογελάς.

 

Ρολόι με πλήκτρο SOS και gps

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο δώρο είναι ένα ρόλοι με αυτόματη συσκευή εντοπισμού και ενσωματωμένο πλήκτρο sos. Εάν για κάποιο λόγο χρειαστεί κάτι και δεν έχει κοντά του τηλέφωνο, μπορεί απλά να πατήσει το κουμπί και εκείνο θα σε καλέσει. Επίσης καλώντας από το κινητό σας τον αριθμό της κάρτας sim που είναι στο ρολόι, θα σας δείξει άμεσα στο κινητό, το ακριβές σημείο που βρίσκεται αυτός που το φοράει.

 

Περισσότερα άρθρα