Δώρα για σχέση από απόσταση

Δώρα για σχέση από απόσταση

Δώρα για σχέση από απόσταση

Σίγουρα είναι ιδανικό να έχεις κοντά σου τον άνθρωπό σου, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Πολλά ζευγάρια αναγκάζονται για διάφορους λόγους (επαγγελματικοί, σπουδές, στρατός κ.α.) να περάσουν ένα μέρος της σχέσης τους από μακριά. Μια σχέση όμως χρειάζεται πολλά για να παραμείνει ζωντανή και υγιής. Η τεχνολογία σίγουρα βοηθάει στο να υπάρχει επικοινωνία. Τα όμορφα δώρα είναι αυτά που θα κάνουν το έτερόν σας ήμισυ να χαμογελάσει ακόμα περισσότερο όμως. Αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό εξάλλου; Για αυτό βρήκαμε δώρα για σχέση από απόσταση που σίγουρα θα πετύχουν το σκοπό μας.

Βελτίωση της επικοινωνίας

Το μυστικό της επιτυχίας σε μία σχέση, είτε εξ’ αποστάσεως είτε όχι, είναι ένα: Η επικοινωνία. Φυσικά αναφερόμαστε στην ουσιαστική επικοινωνία και κατανόηση. Αυτή όμως μπορεί να την ενισχύσει ένα tablet ή ένα smartphone με καλή κάμερα. Ένα τέτοιο δώρο θα βοηθούσε σίγουρα ώστε όχι μόνο να χαμογελάει, αλλά και να μπορεί να βλέπει ο ένας τον άλλο μέσω βιντεοκλήσεων. Για τους νεότερους μπορεί να είναι πιο συνηθισμένο, όμως δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με τη χρήση τεχνολογίας για αυτούς τους λόγους.

Διαχρονική αξία

Ένας γάλλος συγγραφέας είχε πει κάποτε πως η γυναίκα είναι ένα λουλούδι που δεν χαρίζει το άρωμά του παρά μόνο στο σκοτάδι. Δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να έχει λάβει λουλούδια από τον αγαπημένο της και να μην έχει χαρεί. Φαίνεται απλό αλλά είναι μία κίνηση που πάντα θα έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Απλά προσέξτε το χρώμα των λουλουδιών που θα στείλετε γιατί το καθένα έχει την δική του σημασία.

Δώρα για σχέση από απόσταση λουλουδια

Κρυφά μηνύματα

Ένα βιβλίο είναι πάντα μια καλή συντροφιά ειδικά αν ο αγαπημένος μας βρίσκεται κάπου μόνος. Μην παραλείψετε να γράψετε μία χειρόγραφη αφιέρωση. Αυτό θα κάνει το δώρο σας πιο προσωπικό. Επίσης, αν χωρίσετε δεν θα μπορεί να δωρίσει αλλού το βιβλίο!

Απόδραση

Ποιος/ποια θα έλεγε όχι σε ένα ταξίδι; Έστω και μια κοντινή απόδραση ένα σαββατοκύριακο, είναι πολλές φορές αναζωογονητική. Βρείτε έναν προορισμό που να βολεύει και τους δύο και απολαύστε τις στιγμές που είστε μαζί. Μπορεί να μην μένει κάτι χειροπιαστό αλλά δημιουργεί αναμνήσεις!

Με βάση το ενδιαφέρον του/της

Όλοι έχουμε κάποιο χόμπι, κάποια αδυναμία. Σίγουρα, ο καθένας θα ακούει κάποιο είδος μουσικής και θα έχει κάποιον αγαπημένο καλλιτέχνη. Ένα σπάνιο CD ή DVD μπορεί να είναι ένα ξεχωριστό δώρο. Άλλος μπορεί να είναι φανατικός gamer, οπότε μπορείτε να δείτε εδώ ιδέες για δώρα. Σίγουρα, εσείς γνωρίζετε καλύτερα τα ενδιαφέροντα του αγαπημένου σας προσώπου οπότε… γίνετε δημιουργικοί!

Κάθε δώρο είναι ξεχωριστό, μα πιο σημαντική είναι η κίνηση. Το γεγονός ότι κάποιος έψαξε να δει πως θα μας κάνει να χαμογελάσουμε, είναι από μόνο του ένα δώρο τεράστιας αξίας.

 

Περισσότερα άρθρα: