Χρώμα λουλουδιών – Σημασία

Χρώμα λουλουδιών Σημασία

Χρώμα λουλουδιών – Σημασία

Τα λουλούδια αποτελούν το πλέον διαχρονικό δώρο. Σίγουρα, κάθε γυναίκα εκτιμάει την κίνηση και νιώθει ξεχωριστή μόλις της τα δωρίζει ο αγαπημένος της. Ήξερες όμως ότι το χρώμα των λουλουδιών που σκοπεύεις να χαρίσεις έχει την δική του σημασία; Αν όχι, τότε διάβασε προσεκτικά, γιατί είναι σημαντικό να μην στείλεις τα λάθος μηνύματα.

Κόκκινο

Με μία λέξη, Πάθος! Ειδικά αν είστε στην αρχή της σχέσης σας, είτε δώσετε απλά ένα τριαντάφυλλο, είτε στείλετε ολόκληρη ανθοδέσμη, το κόκκινο πρέπει να υπάρχει! Βέβαια, επειδή το πάθος δεν πρέπει να σβήνει σε μία σχέση, καλό θα είναι να υπάρχουν πινελιές κόκκινου χρώματος ακόμα και αν τα χρόνια έχουν περάσει.

Λευκό

Αγνότητα, σεβασμός. Δείχνει την ευγνωμοσύνη μας προς το έτερον μας ήμισυ. Είναι ο πιο όμορφος τρόπος να πεις ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που έχετε ζήσει.

Ροζ

Κομψότητα και γλυκύτητα. Κάποιοι το συνδέουν με την αθωότητα αλλά δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία της γυναίκας όσο με το στυλ και την προσωπικότητά της. Ότι πρόσωπο και να δείχνει μία γυναίκα, πάντα μέσα της κρύβει ένα μικρό κορίτσι οπότε ίσως το εκτιμήσει δεόντως!

Πράσινο

Δεν είναι τόσο συνηθισμένο. Παραπέμπει σε αισιοδοξία και πρέπει να προσφέρεται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μετά από κάποια δύσκολη στιγμή θα μπορούσε να εκπέμψει τα σωστά μηνύματα.

Χρώμα λουλουδιών - Σημασία

Κίτρινο

Παλιότερα εξέφραζε την ζήλια. Σήμερα παραπέμπει σε κάτι πιο χαρμόσυνο αλλά γενικά είναι δύσκολο χρώμα για λουλούδια.

Μωβ

Πίστη! Η ιδανική στιγμή για να το δωρίσετε είναι πριν από κάποια δοκιμασία. Αν θέλετε να πείτε “πιστεύω σε σένα, θα τα καταφέρεις”, ο καλύτερος τρόπος είναι ένα μωβ λουλούδι.

Πορτοκαλί

Εκφράζει κυρίως εμπιστοσύνη αλλά είναι και λίγο πιο “φιλικό” χρώμα. Δεν συνηθίζεται μεταξύ ζευγαριών.

Μαύρο

Μπορεί να φαίνεται περίεργο αλλά το μαύρο είναι πιο…classy, σοβαρό και σίγουρα…ατμοσφαιρικό! Σίγουρα, θα κερδίσει τις εντυπώσεις γιατί είναι κάτι που δεν συνηθίζεται.

Σε κάθε περίπτωση, η ανθοδέσμη σας μπορεί να είναι ένας συνδυασμός των παραπάνω ώστε να στείλετε πολλαπλά μηνύματα. Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε την ανθοδέσμη με μία καρτούλα και δυο λόγια αγάπης που θα κάνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό το δώρο σας. Φυσικά το πιο σημαντικό είναι η ανθοδέσμη να έρχεται σαν υπενθύμιση των συναισθημάτων που δείχνετε στο άτομο αυτό και να μην μένετε μόνο στα λουλούδια.