Ιδέες και δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες και δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες και δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και είτε πιστεύεις είτε όχι, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Δώρα δεν κάνουν μόνο αυτοί που ξεκίνησαν πρόσφατα μια σχέση. Ούτε είναι μια γιορτή μόνο για εφήβους και ρομαντικούς. Μπορείς να το δεις σαν ευκαιρία να ανανεώσεις την σχέση σου ή να δείξεις την εκτίμησή σου για όσα κάνει καθημερινά για εσένα, με μια ωραία χειρονομία.

λουλουδια Αγίου Βαλεντίνου

Σκέφτεσαι λοιπόν, τι δώρο να πάρω;

Κλασική λύση; Στείλε λουλούδια, γλυκά και αρκουδάκια! Πέρα όμως από αυτά, εμείς θα σου προτείνουμε κάποιες ιδέες και δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου. Εσύ διάλεξε ανάλογα με το τι ταιριάζει σε εσένα και στη σχέση σου.

 

Κάνε κράτηση σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο

Έχετε ένα αγαπημένο μέρος όπου πηγαίνετε οι δύο σας και χαλαρώνετε τρώγοντας; Μήπως σας αρέσει να δοκιμάζετε νέα μαγαζιά και ακόμα δεν έχετε δοκιμάσει το καινούριο που άνοιξε κοντά στη γειτονιά σας; Ή έχετε καιρό να επισκεφθείτε το εστιατόριο που πήγατε την πρώτη φορά; Σε κάθε περίπτωση εάν κάνετε μια κράτηση εκεί, θα είναι μια βραδιά που θα περάσετε σίγουρα όμορφα.

Ετοίμασε μια βραδιά έκπληξη

Αν για κάποιους λόγους είναι δύσκολο να βγείτε έξω, τότε ετοίμασε μια βραδιά έκπληξη στο σπίτι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε όλους αρέσει να τους κάνουν ωραίες εκπλήξεις. Ετοίμασε φαγητό, βάλε κρασί στα ποτήρια, άναψε κεριά, ντύσου όμορφα, βάλε το αγαπημένο σου άρωμα και την πιο καλή σου διάθεση. Η βραδιά έχει ότι χρειάζεται, ώστε να μείνει αξέχαστη και στους δύο σας.

Ιδέες και δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Διάλεξε κάτι πρωτότυπο ή αστείο

Για αυτή τη μέρα έχουμε συνηθίσει να διαλέγουμε κάτι ρομαντικό. Δεν ταιριάζουν όμως σε όλους αυτού του είδους τα δώρα. Μη ξεχνάμε πως το νόημα είναι να εκφράσουμε τα αισθήματά μας, ευχαριστώντας παράλληλα και τον άλλο. Επιλέγοντας για δώρο κάτι αστείο ή πρωτότυπο, μπορεί για μερικά άτομα να έχει μεγαλύτερη αξία.

Κανόνισε ένα ταξίδι

Έχετε καιρό να κάνετε ένα ταξίδι; Θέλεις μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο και γενικά μια ανανέωση; Ή μήπως ακόμα δεν έχετε πάει κάπου μαζί; Είναι η τέλεια ευκαιρία να κανονίσεις ένα ταξίδι έκπληξη -όχι απαραίτητα κάτι ακριβό- και να αφιερώσετε χρόνο ο ένας στον άλλο.

Ιδέες και δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ετοίμασε κάτι χειροποίητο ή επιδιόρθωσε κάτι παλιό

Εάν τα οικονομικά σου δεν σε βοηθούν καθόλου για δώρα, τότε φτιάξε κάτι με τα χεράκια σου και πρόσφερέ το. Υπάρχουν στο internet χιλιάδες ιδέες για χειροποίητα δώρα και πως μπορείς να τα ετοιμάσεις. Επίσης, μια ωραία ιδέα είναι να επιδιορθώσεις ή να μεταποιήσεις κάτι που υπάρχει ήδη στο σπίτι. Πολλές φορές υπάρχουν πράγματα που όλο θέλουμε να φτιάξουμε αλλά ποτέ δε βρίσκουμε χρόνο. Μόλις το δει έτοιμο θα χαρεί και θα φτιάξει και στους δύο η διάθεση.

Κάρτα Αγίου Βαλεντίνου

Bonus tip

Μια όμορφη κάρτα και δυο γλυκά λόγια κάνουν τους πάντες να χαμογελούν. Γι αυτό μη ξεχάσεις να συνοδεύσεις τα δώρα σου με μια κάρτα.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, να δείχνουμε στον άνθρωπό μας ότι τον αγαπάμε και τον εκτιμάμε κάθε μέρα που περνάει. Όλες μας οι πράξεις πρέπει να τον κάνουν να καταλαβαίνει, πόσο σημαντικός είναι για εμάς. Τα δώρα απλά συμπληρώνουν το παζλ.